Downloads

Probeer de volledige versies van onze software kostenloos en zonder verplichtingen voor 30 dagen. Kies hieronder welk pakket u wilt downloaden.

G DATA Clean up (16,79 MB)

Clean up bevrijdt uw systeem met een paar klikken van adware, browser-toolbars en -plugins en andere potentieel ongewenste programma’s (PUP) die zich niet op de normale manier laten verwijderen. Als u meer informatie over het thema Potentieel ongewenste programma’s (PUP) wilt, bekijk dan onze video of download de whitepaper die onze G DATA experts voor u hebben samengesteld.

G DATA BootMedium (221,31 MB)

Het G DATA-opstartmedium is een praktisch hulpmiddel om virussen te ontdekken die zich al vóór de installatie van uw antivirussoftware op uw computer hebben genesteld. Met de meest recente versie van het opstartmedium kunt u bovendien alle met G DATA-oplossingen gemaakte back-ups herstellen (enkel mogelijk met het product Total Protection). Het downloadbestand is een ISO-bestand, d.w.z. het moet op een cd/dvd worden gebrand of aan een virtueel station worden gemount om het bijvoorbeeld vanaf een USB-stick te kunnen gebruiken.

G DATA Antivirus VOOR MAC - UNINSTALL (164,18 MB)

Download het beschikbare setupbestand om de vorige versie van de huidige G DATA Antivirus VOOR MAC te verwijderen. Open het bestand en start het verwijderingsproces.


G DATA FakeAVCleaner "System Tool" (542 KB)

" G DATA FakeAVCleaner ""System Tool"" (91,99 kB)Deze cleaner verwijdert FakeAV van het type ""System Tool"" en vergelijkbare varianten van FakeAV's.Let op: De G DATA FakeAVCleaner “System Tool” moet met de geïnfecteerde gebruikersaccount worden uitgevoerd! Omdat de tool alle programma's afsluit die door de gebruiker werden gestart (met uitzondering van enkele programma's zoals explorer.exe, winlogon.exe, svchost.exe en programma's die noodzakelijk zijn voor de systeembesturing), luidt de bestandsnaam van de FakeAVCleaner-tool ""svchost.exe"".

Meer informatie (Engels)"

Quarantine Generation 2011 (262,84 KB)

This version is for G DATA products generation 2011 and higher.

Quarantine stelt u in staat om te werken met bestanden die in quarantaine geplaatst zijn. Deze bestanden hebben de extensie *.q en kunnen gevonden worden in : "C:\Program files\Common files\G DATA\AVKScanner\QBase" op de cliënt "C:\Program files\G DATA\AVK ManagementServer\QBase" op de server Dit stelt u in staat om bv. geïnfecteerde mail archieven in een nieuwe folder te plaatsen en verder te werken.

AVCleaner (401,51 KB)

U hebt deze tool nodig om de installatie van uw G DATA-beveiligingsoplossing volledig ongedaan te maken (bv. bij een nieuwe installatie). AntiVirus Cleaner verwijdert alle programmaresten die niet door een gewone deïnstallatie worden verwijderd uit het systeem.

G DATA USB KEYBOARD GUARD (11,35 MB)

Onze tool laat u eerst een melding zien, waarin u erop wordt gewezen dat een nieuw toetsenbord wordt waargenomen. U kunt dan nagaan of u werkelijk een toetsenbord heeft ingeplugd en besluiten dat u het toetsenbord wilt gaan gebruiken, of, wanneer u slechts een gewone USB-stick heeft ingeplugd, de stick de toegang tot het systeem ontzeggen. G DATA USB KEYBOARD GUARD is gratis. Het programma werkt onafhankelijk van antivirussoftware en is compatibel met de beveiligingspakketten van alle bekende merken

Mon Activity CS (473,99 KB)

MonactivityCS is een tool die u in staat stelt om de activiteit van de AVK-bewaker in de achtergrond te monitoren. Dit kan nuttig zijn bij de analyse van problemen. Deze tool kan in realtime uitgevoerd worden terwijl men probeert om het probleem in kwestie te repliceren, of deze kan gedurende 30 minuten uitgevoerd worden met de hitlist functie. Hierna kan je de monitor verversen om na te kijken of een bepaald proces de AV te veel triggert. In dit geval kan het een oplossing zijn om een uitzonderingsregel te maken voor dit bepaalde proces.

G DATA Bootmedium
Het G DATA-opstartmedium is een praktisch hulpmiddel om virussen te ontdekken die zich al vóór de installatie van uw antivirussoftware op uw computer hebben genesteld. Met de meest recente versie van het opstartmedium kunt u bovendien alle met G DATA-oplossingen gemaakte back-ups herstellen (enkel mogelijk met het product TotalProtection).
Het downloadbestand is een ISO-bestand, d.w.z. het moet op een cd/dvd worden gebrand of aan een virtueel station worden gemount om het bijvoorbeeld vanaf een USB-stick te kunnen gebruiken.
In het downloadgedeelte 'Tools' kunt u het opstartmedium downloaden.